欢迎来到凯贤教育官方网站!
微信
凯贤微信二维码
023-81707029

凯贤教育

凯贤微信公众号二维码

扫码关注

师出名门,锦绣前程!

2019年网络教育统考《大学英语B》试卷版练习题6

发表日期: 来源:凯世迈教育 作者:小编 阅读(123 )

一、交际英语
 1.-How soon will your father fly to New York?
 -_____________________
 A.At 7.00 am.
 B.Last week. 
 C.In three days.
 D.Twice a year.
 答案:C
 2.- What are you majoring in?
 - _________
 A.In a university.
 B.Very hard.
 C.Mathematics.
 D.At nine in the morning.
 答案:C
 3.- Unbelievable! I have failed the driving test again!
 - _______ This is not the end of the world.
 A.Good luck.
 B.Cheer up.
 C.Go ahead.
 D.No problem.
 答案:B
 4.- What day is today?
 - _________
 A.It's March 6.
 B.It's a fine day today.
 C.It's March.
 D.It's Monday.
 答案:D
 5.- How much is this necklace?
 - _________
 A.It's very nice.
 B.It's a birthday present from my parents.
 C.It costs fifty pounds.
 D.It's a bargain.
 答案:C
 二、阅读理解
 Pepys and his wife had asked some friends to dinner on Sunday, September 2nd, 1666. The servants were up very late on the Saturday evening, getting everything ready for the next day, and while they were busy they saw the glow (暗淡的光) of a fire start in the sky. By 3 o'clock on the Sunday morning, the glow had become so bright that one of the servants, Jane, woke her master to see it. Pepys went to the window to watch it. It seemed fairly far away, so after a time he went back to bed. When he got up in the morning, it looked as though the fire was dying down, though he could still see some flames. So he set to work to tidy his room and put his things back where he wanted them after the servants had cleaned everything.
 While he was doing this, Jane came in to say that she had heard that the fire was a bad one: three hundred houses had been burned down in the night and the fire was still burning. Pepys went out to see for himself. He went to the Tower of London and climbed up on a high part of the building so that he could see what was happening. From there, Pepys could see that it was, indeed, a bad fire and that even the houses on London Bridge were burning. Someone told him that the fire had started in a baker's house in Pudding Lane, and then the flames had quickly spread to the other houses in the narrow lane. So began the Great Fire of London, a fire that lasted nearly five days, destroyed most of the old city and ended, so it is said, at Pie Corner.
 6.The servants were up very late because they were watching a fire.
 A.T
 B.F
 答案:B
 7.Pepys went back to bed because the fire was far away.
 A.T
 B.F
 答案:A
 8.A lot of houses were burned down in the fire.
 A.T
 B.F
 答案:A
 9.The fire started on London Bridge.
 A.T
 B.F
 答案:B
 10.Pie Corner was the place where the fire ended.
 A.T
 B.F
 答案:A
 One day a bookseller(书商)let a big box of books fall on his foot. "Go to see the doctor," said his wife. "No, "he said. "I'll wait until the doctor comes into the shop next time. Then I'll ask him about my foot. If I go to see him, I'll have to pay him."
 On the next day the doctor came into the shop for some books. When the bookseller was getting them ready, he told the doctor about his bad foot. The doctor looked at it.
 "You must put that foot in hot water every night. Then you must put something on it," said the doctor.
 He took out a piece of paper and wrote on it. "Buy this and put it on the foot before you go to bed every night," he said.
 "Thank you," said the bookseller. "And now, sir, here are your books."
 "How much?" said the doctor.
 "Two pounds."
 "Good," said the doctor. "I shall not have to pay you anything."
 "Why?" asked the bookseller.
 "I told you about your foot. I want two pounds for that. If people come to my house, I ask them to pay one pound for a small thing like that. But when I go to their houses, I want two pounds. And I came here, didn't I?"
 11.What happened to the bookseller one day?
 A.He lost a box of books.
 B.His foot was wounded by a box of books.
 C.He lent the doctor a box of books.
 D.He sold out all his books.
 答案:B
 12.The bookseller's wife asked him ______.
 A.to go out for some medicine
 B.to send somebody for a doctor
 C.to go to see the doctor
 D.to wait for the doctor to come
 答案:C
 13.The bookseller didn't take his wife's advice because ______.
 A.he was afraid of the doctor
 B.he didn't like to take medicine
 C.he couldn't walk by himself
 D.he didn't want to pay the doctor
 答案:D
 14.The doctor paid ______ for the books.
 A.one pound
 B.two pounds
 C.nothing
 D.something
 答案:C
 15.The bookseller paid ______ money for seeing the doctor in the end.
 A.more
 B.less
 C.the same amount of
 D.no
 答案:A
 三、词汇与语法
 16.Smoking is bad for your health. So, please  _______.
 A.give it up
 B.give it in
 C.give it out
 D.give it away
 答案:A
 17._______playing basketball here?
 --- Sorry, we'll leave right away.
 A.Would you mind not
 B.Would you don't mind
 C.Would you mind no
 D.Would you mind
 答案:A
 18.We’ve missed the last bus. I’m afraid we have no ________ but to take a taxi.
 A.way
 B.choice
 C.possibility
 D.selection
 答案:B
 19.Would you let _____ to the park with my classmate, Mum?
 A.me go
 B.me going
 C.I go
 D.I going
 答案:A
 20.Mike is better than Peter _______swimming.
 A.for
 B.at
 C.on
 D.in
 答案:B
 四、完型填空
 It was getting dark. Some children and two Canadian women were still skating on the ice near a big hotel. They were having a good time.
 Suddenly the ice__21__. One of the boys fell into the water. The children shouted, "Help! Help!" They didn't know what to do. The two Canadian friends heard them and skated over to get the boy out of the water.
 The ice was thin. The two Canadians fell into the water, too. But they tried their best to__22__ the little boy. They knew they must be quick. If they didn't push him up onto the ice, he would soon __23__.
 Many people ran over to help. Some of them had ropes and poles. A young man __24__ the water to save the three people.
 The boy and the two Canadian women were out of water at last. One of the women didn't feel well. She was sent to the__25__ at once. But she felt very happy because the boy was safe.
 21.
 A.save
 B.broke
 C.jumped into
 D.hospital
 E.die
 答案:B
 22.
 A.save
 B.broke
 C.jumped into
 D.hospital
 E.die
 答案:A
 23.
 A.save
 B.broke
 C.jumped into
 D.hospital
 E.die
 答案:E
 24.
 A.save
 B.broke
 C.jumped into
 D.hospital
 E.die
 答案:C
 25.
 A.save
 B.broke
 C.jumped into
 D.hospital
 E.die
 答案:D
 五、英译汉
 26.He keeps looking at himself in the mirror.
 答案:他老是照镜子。
 27.This is the worst hospital I have ever seen.
 答案:这是我见过的最差的医院。
 28.He has the habit of making notes while reading.
 答案:他有阅读时记笔记的习惯
 29.People all over the world are trying to help the people in the quake-stricken areas.
 答案:全世界人民都在尽力帮助遭受地震地区的人民。
 30.This new country hopes to establish friendly relations with all its neighbours.
 答案:这个新成立的国家希望和所有邻国建立友好关系。
 31.They thought that there must be something wrong with their TV set.
 答案:他们认为电视机一定出了毛病了。
 六、写作
 32.写作
 Instructions:根据下面所给的题目和提纲用英语写出一篇不少于80词的短文。

How to Keep Healthy
 内容需包括以下方面:
 1.保持身体健康的重要性;
 2.介绍保持身体健康的方法。

答案:无

推荐:

扫一扫以下二维码关注重庆凯贤教育官方微博,这里第一时间发布最新自考、成考、远程考试热点信息。

重庆凯贤教育官方微博.png

友情链接