欢迎来到凯贤教育官方网站!
微信
凯贤微信二维码
023-81707029

凯贤教育

凯贤微信公众号二维码

扫码关注

师出名门,锦绣前程!

2019年网络教育统考《大学英语B》试卷版练习题7

发表日期: 来源:凯世迈教育 作者:小编 阅读(196 )

一、交际英语
 1.-You haven't been to Beijing, have you?
 -____________. How I wish to go there.
 A.No, I haven't
 B.Yes, I have
 C.No, I have
 D.Yes, I haven't
 答案:A
 2.- I think he is a good lecturer.
 - _________
 A.Sorry, it doesn't matter.
 B.So do I.
 C.Yes. It's a good idea.
 D.I don't mind.
 答案:B
 3.- I didn't mean to do that. Please forgive me.
 - _________
 A.Not too bad.
 B.That's all right.
 C.It's a pleasure.
 D.Thank you.
 答案:B
 4.- This box is too heavy for me to carry it upstairs.
 - _______
 A.You may ask for help.
 B.I'll give you a hand.
 C.Please do me a favor.
 D.I'd come to help.
 答案:B
 5.- Are you going on holiday for a long time?
 - _________
 A.It was a long time.
 B.Two weeks ago.
 C.No. Only a couple of days.
 D.Not long time ago.
 答案:C
 二、阅读理解
 There are different ideas about pets in different parts of the world. In most cultures, animals are in a worse position than human beings. In some cases, however, people treat their pets like members of their families, or perhaps better. In the United States and Europe, there are special shops that sell clothing and food for cats and dogs.
 In many countries of the world, there is special food for pets. It is common for big markets in many places to sell cat food and dog food. However, in a small town in France, there is a special restaurant for dogs. Dogs are the only customers. There is seating for twenty of them. The dogs choose from a variety of dishes on the menu.
 Of course, in most parts of the world, pets don't live in such wealth and comfort. People treat their pets in a more practical way. People own cats and dogs because they keep away mice and other unwanted animals. Owners have some loving feelings for their pets, but they do not see them as equal to family members. In most places in the world, there isn't any special clothing or fine food for animals. There aren't any special restaurants for dogs.
 Pets around the world live in a great variety of ways, just as people do.
 6.According to the passage, in most countries people treat their pets like members of their families.
 A.T
 B.F
 答案:B
 7.According to the passage, there are restaurants for dogs in every city in France.
 A.T
 B.F
 答案:B
 8.For many people, pets may have a more practical function because cats and dogs can be used to keep away mice.
 A.T
 B.F
 答案:A
 9.In some cases, animals have better food and clothing than people.
 A.T
 B.F
 答案:A
 10.The main idea of this reading passage is that people treat pets in very different ways in different parts of the world.
 A.T
 B.F
 答案:A
 One day a bookseller(书商)let a big box of books fall on his foot. "Go to see the doctor," said his wife. "No, "he said. "I'll wait until the doctor comes into the shop next time. Then I'll ask him about my foot. If I go to see him, I'll have to pay him."
 On the next day the doctor came into the shop for some books. When the bookseller was getting them ready, he told the doctor about his bad foot. The doctor looked at it.
 "You must put that foot in hot water every night. Then you must put something on it," said the doctor.
 He took out a piece of paper and wrote on it. "Buy this and put it on the foot before you go to bed every night," he said.
 "Thank you," said the bookseller. "And now, sir, here are your books."
 "How much?" said the doctor.
 "Two pounds."
 "Good," said the doctor. "I shall not have to pay you anything."
 "Why?" asked the bookseller.
 "I told you about your foot. I want two pounds for that. If people come to my house, I ask them to pay one pound for a small thing like that. But when I go to their houses, I want two pounds. And I came here, didn't I?"
 11.What happened to the bookseller one day?
 A.He lost a box of books.
 B.His foot was wounded by a box of books.
 C.He lent the doctor a box of books.
 D.He sold out all his books.
 答案:B
 12.The bookseller's wife asked him ______.
 A.to go out for some medicine
 B.to send somebody for a doctor
 C.to go to see the doctor
 D.to wait for the doctor to come
 答案:C
 13.The bookseller didn't take his wife's advice because ______.
 A.he was afraid of the doctor
 B.he didn't like to take medicine
 C.he couldn't walk by himself
 D.he didn't want to pay the doctor
 答案:D
 14.The doctor paid ______ for the books.
 A.one pound
 B.two pounds
 C.nothing
 D.something
 答案:C
 15.The bookseller paid ______ money for seeing the doctor in the end.
 A.more
 B.less
 C.the same amount of
 D.no
 答案:A
 三、词汇与语法
 16.I saw that she was in difficulty with all those parcels, so I offered my_____.
 A.service
 B.money
 C.use
 D.chance
 答案:A
 17.You______to the meeting this afternoon if you have something important to do.
 A.needn't to come
 B.don't need come
 C.don't need coming
 D.needn't come
 答案:D
 18.They got there an hour _____than the others.
 A.early
 B.much early
 C.more early
 D.earlier
 答案:D
 19.Neither John ______ his father was able to wake up early enough to catch the morning train.
 A.nor
 B.or
 C.but
 D.and
 答案:A
 20.Mike is better than Peter _______swimming.
 A.for
 B.at
 C.on
 D.in
 答案:B
 四、完型填空
 "Good Time" is a program on ABC Radio.
 Jim Green is an announcer for the program. Most of the girls and boys like the program. They also like Jim Green. Some of them often make phone calls to him and thank him __21__ his work. There are lots of letters to him every day, too.
 Jim Green gets up at 6:00 every morning. He has bread and a glass of milk for breakfast. He leaves home at 6:30 and __22__ his office at 7:15.
 The program __23__ at 7:30.He plays the new records of the pop songs and modern music for his listeners. At 8:00 it's time for the news.
 Jim finishes work at 10:30. He goes home __24__ his car. He __25__ newspaper and listens to music after supper. He thinks his life is very interesting.
 21.
 A.for
 B.gets to
 C.in
 D.begins
 E.reads
 答案:A
 22.
 A.for
 B.gets to
 C.in
 D.begins
 E.reads
 答案:B
 23.
 A.for
 B.gets to
 C.in
 D.begins
 E.reads
 答案:D
 24.
 A.for
 B.gets to
 C.in
 D.begins
 E.reads
 答案:C
 25.
 A.for
 B.gets to
 C.in
 D.begins
 E.reads
 答案:E
 五、英译汉
 26.Think it over before you speak.
 答案:先考虑一下再说。
 27.This is the worst hospital I have ever seen.
 答案:这是我见过的最差的医院。
 28.The girls are busy making preparations for the weekend party.
 答案:姑娘们忙着准备周末的晚会。
 29.I read the local newspapers with great interest every evening.
 答案:每晚我怀着极大的兴趣读当地报纸。
 30.My classmate is much cleverer than I.
 答案:我的同学比我聪明多了。
 31.I'm thinking about a visit to Paris.
 答案:我在考虑去巴黎旅游。
 六、写作
 32.写作
 Instructions:根据下面所给的题纲用英语写出一篇不少于80词的寻物启示。
 假如你是李明,遗失了一本书。你应包括下列内容:
 1.书在哪里遗失的;
 2.这本书对你很重要;
 3.拾到者应该如何和你联系。

答案:无


推荐:

扫一扫以下二维码关注重庆凯贤教育官方微博,这里第一时间发布最新自考、成考、远程考试热点信息。

重庆凯贤教育官方微博.png

友情链接