欢迎来到凯贤教育官方网站!
微信
凯贤微信二维码
023-81707029

凯贤教育

凯贤微信公众号二维码

扫码关注

师出名门,锦绣前程!

2019年网络教育统考《大学英语B》词汇与语法练习题1

发表日期: 来源:凯世迈教育 作者:小编 阅读(122 )

1、A pair of spectacles ________ what I need at the moment.
A.is
B.are
C.has
D.have
答案:A
2、Tom ________ more than twenty pounds on the novel.
A.spent
B.paid
C.cost
D.took
答案:A
3、- Do you want to wait?
- Five days ________ too long for me to wait.
A.was
B.were
C.is
D.are
答案:C
4、Twenty people were ________ wounded in the air crash.
A.quickly
B.wrongly
C.bitterly
D.seriously
答案:D
5、The boy is not happy at the new school. He has ________ friends there.
A.few
B.a few
C.little
D.a little
答案:A
6、It’s ________ that he was wrong.
A.clearly
B.clarity
C.clear
D.clearing
答案:C
7、I fell and hurt myself while I ________ basketball yesterday.
A.was playing
B.am playing
C.play
D.played
答案:A
8、Nancy is considered to be ________ the other students in her class.
A.less intelligent
B.the most intelligent
C.intelligent as well
D.as intelligent as
答案:D
9、We’ve missed the last bus. I’m afraid we have no ________ but to take a taxi.
A.way
B.choice
C.possibility
D.selection
答案:B
10、Australia is one of the few countries ____ people drive on the left of the road.
A.which
B.that
C.where
D.on which
答案:C
11、His mother _____alone since his father died.
A.lived
B.lives
C.has lived
D.is living
答案:C
12、The workers are busy ____models for the exhibition.
A.to make
B.with making
C.being making
D.making
答案:D
13、It was well known that Thomas Edison _____ the electric lamp.
A.discovered
B.invented
C.found
D.developed
答案:B
14、The higher the temperature, _____the liquid evaporates.
A.the faster
B.the more fast
C.the slower
D.the more slower
答案:A
15、She wonders ____will happen to her private life in the future.
A.that
B.it
C.this
D.what
答案:D
16、They got there an hour _____than the others.
A.early
B.much early
C.more early
D.earlier
答案:D
17、I didn’t expect you to turn _____ at the meeting yesterday.
A.up
B.to
C.out
D.over
答案:A
18、We worked hard and completed the task _____.
A.in the time
B.on the time
C.ahead of time
D.before time
答案:C
19、Once environmental damage ______, it takes many years for the system to recover.
A.is to do
B.does
C.had done
D.is done
答案:D
20、The harder you study, ____ you will learn.
A.much
B.many
C.the more
D.much more
答案:C
21、Mike is better than Peter _______ swimming.
A.for
B.at
C.on
D.in
答案:B
22、The grey building is the place where the workers live, and the white building is the place where the spare parts _____.
A.are producing
B.are produced
C.produced
D.being produced
答案:B
23、Jane’s dress is similar in design ______ her sister’s.
A.like
B.with
C.to
D.as
答案:C
24、The young lady coming over to us _____ our English teacher; the way she walks tells us that!
A.must be
B.can be
C.would be
D.could be
答案:A
25、Neither John ______ his father was able to wake up early enough to catch the morning train.
A.nor
B.or
C.but
D.and
答案:A
26、I like the teacher _____classes are very interesting and creative.
A.which
B.who
C.whose
D.what
答案:C
27、I don’t know the park, but it's______ to be quite beautiful.
A.said
B.told
C.spoken
D.talked
答案:A
28、When Lily came home at 5 p.m. yesterday, her mother _____dinner in the kitchen.
A.cooked
B.was cooking
C.cooks
D.has cooked
答案:B
29、It’s bad ________ for you to smoke in the public places where smoking is not allowed.
A.behavior
B.action
C.manner
D.movement
答案:A
30、Would you let _____ to the park with my classmate, Mum?
A.me go
B.me going
C.I go
D.I going
答案:A
31、Eggs, though rich in nourishments, have ______ of fat.
A.a large number
B.the large number
C.a large amount
D.the large amount
答案:C
32、_______ these honours he received a sum of money.
A.Except
B.But
C.Besides
D.Outside
答案:C
33、There have been many ________ in their marriage but they still love each other.
A.right and wrong
B.back and forth
C.ups and downs
D.right and left
答案:C
34、It is because she is very devoted to her patients ________ she is loved by them.
A.that
B.which
C.what
D.who
答案:A
35、________ Tom ________ Mary can help me, for they are very busy.
A.Both; and
B.Either; or
C.whether; or
D.Neither; nor
答案:D
36、He was drinking pop ________ the rest of us drank whisky.
A.while
B.as
C.since
D.when
答案:A
37、The two brothers seem to have no interest in ________.
A.mutual
B.ordinary
C.usual
D.common
答案:D
38、It was a great pleasure ________ me to be invited to the party.
A.for
B.on
C.to
D.of
答案:A
39、The bicycle you saw isn't ________. It belongs to ________.
A.me; you
B.mine; hers
C.hers; his
D.his; her
答案:D
40、I ________ writing the article by the time you get back.
A.shall finish
B.must have finished
C.have finished
D.shall have finished
答案:D
41、If I don't ________ the phone at home, ring me at work.
A.reply
B.return
C.respond
D.answer
答案:D
42、This book is nothing ______ do with the author's first novel.
A.in
B.for
C.with
D.to
答案:D
43、How ______ you say that you really understand the whole story if you have covered only part of the article?
A.can
B.must
C.need
D.may
答案:A
44、She has been working hard day and night during these years _______ she could pay for the lost necklace.
A.in order that
B.as long as
C.the moment
D.because
答案:A

友情链接