欢迎来到凯贤教育官方网站!
微信
凯贤微信二维码
023-81707029

凯贤教育

凯贤微信公众号二维码

扫码关注

师出名门,锦绣前程!

2019年网络教育统考《大学英语B》词汇与语法练习题2

发表日期: 来源:凯世迈教育 作者:小编 阅读(122 )

45、The scientists are ____ a series of experiments to learn more about how the body adapts to weightlessness.
A.defining
B.having
C.carrying
D.doing
答案:D
46、She walked slowly away, and he waited until she was out of ____ before going back into the house.
A.reach
B.sight
C.touch
D.mind
答案:B
47、The firemen tried their best to _______ the fire but in vain.
A.put up
B.put forward
C.put down
D.put out
答案:D
48、The rain was _______ make our picnic impossible.
A.hard enough
B.hard so to
C.so hard as to
D.so hard to
答案:C
49、All the evidence points to the fact ______ he is the murderer.
A.who
B.which
C.that
D.those
答案:C
50、Charlie thinks money will ______ all his problems.
A.score
B.solve
C.force
D.perform
答案:B
51、You should take the medicine after you read the ______.
A.lines
B.words
C.instructions
D.suggestions
答案:C
52、“What would you like to eat?”
“I can eat _______.”
A.something
B.everything
C.anything
D.all
答案:C
53、Either the shirts or the sweater ______ a good buy.
A.is
B.has
C.are
D.was
答案:A
54、I thought that honesty _______ the best policy.
A.was
B.is
C.were
D.be
答案:B
55、You will soon _______ the weather here, and then the changes in temperature will not trouble you much.
A.get used to
B.get over
C.get to
D.get on with
答案:A
56、Don't forget ______ your umbrella with you. It might rain in the evening.
A.taking
B.taken
C.to take
D.to be taking
答案:C
57、You______to the meeting this afternoon if you have something important to do.
A.needn't to come
B.don't need come
C.don't need coming
D.needn't come
答案:D
58、Smoking is bad for your health. So, please  _______.
A.give it up
B.give it in
C.give it out
D.give it away
答案:A
59、Our manager will look into the matter as soon as possible. Just have a little _______.
A.wait
B.time
C.patience
D.rest
答案:C
60、Mr. John was busy, _____________he could not come.
A.but
B.therefore
C.and
D.nor
答案:B
61、_______playing basketball here?
--- Sorry, we'll leave right away.
A.Would you mind not
B.Would you don't mind
C.Would you mind no
D.Would you mind
答案:A
62、You'll find this map of great _______in helping you to get around Beijing.
A.price
B.cost
C.value
D.useful
答案:C
63、Professor Johnson comes from either Oxford or MIT, I can't remember _______.
A.where
B.there
C.which
D.that
答案:C
64、It's a fine day. Let's go fishing, ____________?
A.won't we
B.will we
C.don't we
D.shall we
答案:D
65、They were all very tired, but _______of them would stop to take a rest.
A.any
B.some
C.none
D.neither
答案:C
66、The WTO cannot live up to its name _____it does not include a country that is home to one fifth of mankind.
A.as long as
B.while
C.if
D.even though
答案:C
67、I saw that she was in difficulty with all those parcels, so I offered my_____.
A.service
B.money
C.use
D.chance
答案:A
68、The music sounded _______. I enjoyed every minute of it.
A.well
B.boring
C.wonderfully
D.beautiful
答案:D
69、I took someone else's book ______mistake.
A.in
B.for
C.with
D.by
答案:D
70、_______clever boy Billy is!
A.What a
B.How a
C.What
D.How
答案:A
71、He spoke so quickly that I didn't ______what he said.
A.receive
B.accept
C.listen
D.catch
答案:D
72、Jane likes singing. We often hear her _______after class.
A.sing
B.to sing
C.sings
D.sang
答案:A
73、There are a lot of news ______today's newspaper.
A.in
B.on
C.at
D.with
答案:A
74、That yellow purse _______her 25 dollars.
A.cost
B.spent
C.took
D.paid
答案:A
75、I ______ my home work this time yesterday evening.
A.were doing
B.was to do
C.am doing
D.was doing
答案:D
76、He is interested ______football, but not good at it.
A.at
B.in
C.on
D.of
答案:B
77、Three-fourths of the homework ______today.
A.has finished
B.has been finished
C.have finished
D.have been finished
答案:B
78、He is an old friend of ________.
A.my
B.mine
C.me
D.myself
答案:B
79、There isn't any difference between the two. I really don't know _____.
A.where to choose
B.which to choose
C.to choose what
D.to choose which
答案:B
80、I paid __________for the new book.
A.half pound
B.one pound and half
C.one and a half pounds
D.one and half a pound
答案:C
81、I hate the news, _____made us very sad.
A.that
B.which
C.what
D.it
答案:B
82、If you ride your bike too fast, there may be _____accident.
A.a
B.the
C.an
D.不填
答案:C
83、It is high time we ______something to stop road accidents.
A.did
B.are doing
C.will do
D.do
答案:A
84、“Can you speak French?” “Yes, but ________.”
A.not many
B.only little
C.not much
D.only a few
答案:C
85、______is important that you choose clothes that suit your shape.
A.There
B.It
C.This
D.That
答案:B
86、I cannot tell the ________ difference between the twins.
A.secret
B.single
C.simple
D.slight
答案:D
87、The traveler, ________ inexperienced, doesn't know how to plan a trip.
A.to be
B.being
C.is
D.as being
答案:B
88、Jimmy wanted to ride his bicycle in the street, but his mother told him _________.
A.not to
B.not to do
C.not do it
D.do not to
答案:A

友情链接