欢迎来到凯贤教育官方网站!
微信
凯贤微信二维码
023-81707029

凯贤教育

凯贤微信公众号二维码

扫码关注

师出名门,锦绣前程!

2019年网络教育统考《大学英语B》交际英语练习题1

发表日期: 来源:凯世迈教育 作者:小编 阅读(122 )

1、- Could you help me with my physics, please?
 - ________
 A.No, no way.
 B.No, I couldn't.
 C.No, I can't.
 D.Sorry I can't. I have to go to a meeting right now.
 答案:D
 2、- Do you mind my smoking here?
 - _______
 A.No, thanks.
 B.Yes, I do.
 C.Yes. I'd rather not.
 D.Good idea.
 答案:B
 3、- Congratulations! You won the first prize in today's speech contest.
 - ________
 A.Yes, I beat the others.
 B.No, no, I didn't do it well.
 C.Thank you.
 D.It's a pleasure.
 答案:C
 4、- Excuse me, how much is the jacket?
 - It's 499 Yuan. ________
 A.Oh, no. That's OK!
 B.How do you like it?
 C.Which do you prefer?
 D.Would you like to try it on?
 答案:D
 5、- Thank you for inviting me.
 - _______
 A.I really had a happy time.
 B.Oh, it's too late.
 C.Thank you for coming.
 D.Oh, so slowly?
 答案:C
 6、- Would you like to go to the concert with us this evening?
 - ________
 A.No, I already have plans.
 B.I'd love to, but I'm busy tonight.
 C.No, I really don't like being with you.
 D.I'm ill, so I shouldn't go out.
 答案:B
 7、- Excuse me, could you show me the way to the nearest post office?
 - ______Oh yes! Two blocks away from here at the Green Avenue. You can't miss it.

A.I beg your pardon?
 B.What do you mean?
 C.You're welcome.
 D.Mm, let me think.
 答案:D
 8、- Wow! This is a marvelous room! I've never known you're so artistic.
 - ______
 A.Great, I am very art-conscious.
 B.Don't mention it.
 C.Thanks for your compliments.
 D.It's fine.
 答案:C
 9、- Did you know that David injured his leg yesterday?
 - Really? _______
 A.Who did that?
 B.What's wrong with him?
 C.How did that happen?
 D.Why was he so careless?
 答案:C
 10、- This box is too heavy for me to carry it upstairs.
 - _______
 A.You may ask for help.
 B.I'll give you a hand.
 C.Please do me a favor.
 D.I'd come to help.
 答案:B
 11、- Would you like something to drink? What about a cup of tea?
 - _________
 A.No, thanks.
 B.No, I wouldn't.
 C.Yes, I want.
 D.Yes, I like.
 答案:A
 12、- I didn't mean to do that. Please forgive me.
 - _________
 A.Not too bad.
 B.That's all right.
 C.It's a pleasure.
 D.Thank you.
 答案:B
 13、- What's the problem with your bike?
 - _________
 A.Not at all.
 B.Good, thank you.
 C.Nothing serious.
 D.Sure
 答案:C
 14、- Unbelievable! I have failed the driving test again!
 - _______ This is not the end of the world.
 A.Good luck.
 B.Cheer up.
 C.Go ahead.
 D.No problem.
 答案:B
 15、- I think he is a good lecturer.
 - _________
 A.Sorry, it doesn't matter.
 B.So do I.
 C.Yes. It's a good idea.
 D.I don't mind.
 答案:B
 16、- Good-bye for now.
 - _________
 A.The same to you.
 B.That's OK.
 C.See you.
 D.Long time no see.
 答案:C
 17、- Let me introduce myself. I'm Steward.
 - _________
 A.What a pleasure.
 B.Pleased to meet you.
 C.I don't know.
 D.Thanks a lot.
 答案:B
 18、- How much is this necklace?
 - _________
 A.It's very nice.
 B.It's a birthday present from my parents.
 C.It costs fifty pounds.
 D.It's a bargain.
 答案:C
 19、- Let's go to the library this afternoon.
 - _________
 A.Yes, that's right.
 B.No. I can't.
 C.What about you?
 D.That's a good idea.
 答案:D
 20、- How can I get to the cinema?
 - _________
 A.It's very far.
 B.Yes, there is a cinema near here.
 C.It's well known.
 D.Go down this street and turn left.
 答案:D
 21、- What are you majoring in?
 - _________
 A.In a university.
 B.Very hard.
 C.Mathematics.
 D.At nine in the morning.
 答案:C
 22、- What do you think of this novel?
 - _________
 A.I've read it.
 B.It's well-written.
 C.It was written by my uncle.
 D.I bought it yesterday.
 答案:B
 23、- What's the matter, John?
 - _________
 A.I failed my French test.
 B.It doesn't matter.
 C.Nothing's wrong with him.
 D.I don't think I can.
 答案:A
 24、- What day is today?
 - _________
 A.It's March 6.
 B.It's a fine day today.
 C.It's March.
 D.It's Monday.
 答案:D
 25、- Is that seat taken?
 - _________
 A.Please don't worry.
 B.I don't think so.
 C.Why not?
 D.It's very nice.
 答案:B
 26、- Are you going on holiday for a long time?
 - _________
 A.It was a long time.
 B.Two weeks ago.
 C.No. Only a couple of days.
 D.Not long time ago.
 答案:C
 27、- How's your family?
 - _________
 A.Thanks all the same.
 B.Thanks for calling.
 C.Not too bad.
 D.Don't mention it.
 答案:C
 28、- Is John there?
 - _________
 A.Speaking.
 B.I'm not Mary.
 C.Who are you?
 D.Mary is well today.
 答案:A
 29、- How are you getting on today?
 - _________
 A.Very well.
 B.How do you do?
 C.I'm a doctor.
 D.Nice to have known you.
 答案:A
 30、- Thank you for calling.
 - _________
 A.Don't mention it.
 B.That's fine.
 C.Nice talking to you.
 D.Call back again.
 答案:C
 31、- Do you think it's going to rain over the weekend?
 - _________
 A.I don't believe.
 B.I don't believe it.
 C.I don't think.
 D.I don't think so.
 答案:D
 32、- Our apartment is dirty.
 - _________
 A.It is hot today.
 B.It is not my business.
 C.Who is on duty this week?
 D.Let me have a try.
 答案:C
 33、- I'm glad you like the show.
 - _________
 A.Thank you so much for inviting me.
 B.Yes, I don't like it.
 C.No, I don't know.
 D.I'll never go to it again.
 答案:A
 34、- This book is really interesting. I enjoy it very much.
 - _________
 A.I have just finished a novel.
 B.What is it about?
 C.I found it in a small bookstore.
 D.When did you start reading?
 答案:B
 35、- Can I get you a cup of tea?
 - _________
 A.That's very kind of you.           
 B.I want coffee.
 C.With pleasure.               
 D.You can, please.
 答案:A
 36、- Do you think this is a nice place?
 - _________
 A.That's all right.
 B.You're well.
 C.No, it's not here.
 D.Yes, I think so.
 答案:D
 37、- Would you like to have some coffee?
 - _________
 A.No, please.
 B.Yes, I like.
 C.It is a pleasure.
 D.No, thank you.
 答案:D
 38、- Are you doing anything this evening?
 - _________
 A.Thank you for the dinner.
 B.How about you?
 C.I can do nothing about it.
 D.I don't think so.
 答案:D
 39、- Could I use your telephone, please?
 - _________
 A.Who are you going to phone?
 B.I don't know.
 C.Yes, of course.
 D.No, here it is.
 答案:C
 40、- What do you think of the new mobile phone model?
 - _________
 A.It goes very fast.
 B.It travels very fast.
 C.It is very expensive.
 D.It walks very slowly.
 答案:C
 41、- Mary, we should get together some time.
 - _________
 A.Yes, what about next week?
 B.I will miss you.
 C.I'm afraid I can wait.
 D.You think about it.
 答案:A
 42、- How do I get to the cinema?
 - _________
 A.It's very far.
 B.Yes, there is a cinema near here.
 C.It's well known.
 D.Go down this street and turn left.
 答案:D
 43、- I have an appointment with Dr. Edward.
 - _________
 A.Please wait for a minute.
 B.Are you sick?
 C.Tell me about your appointment.
 D.Dr. Edward didn't tell me.
 答案:A
 44、- Is Julie's husband wearing a suit?
 - _________
 A.He has just come back from the office.
 B.Yes, he is.
 C.Yes, he wears.
 D.He went swimming yesterday.
 答案:B

友情链接