欢迎来到凯贤教育官方网站!
微信
凯贤微信二维码
023-81707029

凯贤教育

凯贤微信公众号二维码

扫码关注

师出名门,锦绣前程!

2019年网络教育统考《大学英语B》交际英语练习题2

发表日期: 来源:凯世迈教育 作者:小编 阅读(123 )

45、- Can I ask you a few questions?
 - _________
 A.What do you do?
 B.It's a good idea.
 C.No, thanks.
 D.Certainly.
 答案:D
 46、- Do you know where I can find a supermarket?
 - _________
 A.Ask others.
 B.Around the corner.
 C.I'm busy.
 D.What do you want to buy?
 答案:B
 47、- Do you know who called Tom?
 - _________
 A.Yes, I called him.
 B.Yes, I know Tom well.
 C.Yes, he called me.
 D.Yes, he knows me well.
 答案:A
 48、- Hi, is Thomas there?
 - _________
 A.Who are you?
 B.Sorry, I'll call him.
 C.Hold on. I'll get him.
 D.Yes, Thomas is me.
 答案:C
 49、- Do you have any plan this year?
 - _________
 A.How about you?
 B.I plan to go to the United States for further studies.
 C.Yes, I will.
 D.I'm certainly not going to do that kind of thing.
 答案:B
 50、- How much is this blue tablecloth?
 - _________
 A.The green one is better.
 B.Ten dollars and thirty cents.
 C.It's cheap.
 D.Yes. It's beautiful.
 答案:B
 51、- You are late! The discussion started 30 minutes ago.
 - _________
 A.Well, I don't care.
 B.Don't blame me.
 C.I am really sorry.
 D.That's great.
 答案:C
 52、-_______________
 -I'm twenty.
 A.How old are you?
 B.How are you?
 C.How do you do?
 D.Are you twelve?
 答案:A
 53、- Thank you very much for giving me so much help.
 - _____________________.
 A.No thank you
 B.You're welcome
 C.OK
 D.Thanks
 答案:B
 54、- You speak very good English.
 - _________
 A.Just so so.
 B.No, not good.
 C.Thank you very much.
 D.You are good.
 答案:C
55、- Excuse me. I don't want to interrupt you but_______

A.can I help you?
 B.certainly, how dare you?
 C.it's quite all right.
 D.yes, you did.
 答案:A
 56、-How soon will your father fly to New York?
 -_____________________
 A.At 7.00 am.
 B.Last week. 
 C.In three days.
 D.Twice a year.
 答案:C
 57、- I'm sorry to have kept you waiting.
 - _____________________
 A.It doesn't matter.
 B.Forget it.
 C.My pleasure.
 D.It's nice of you.
 答案:A
 58、- I'm sorry I'm calling you so late.
 - __________Okay.
 A.This is
 B.You're
 C.That's
 D.I'm
 答案:C
 59、- Thank you ever so much for the book you gave me.
 - _____________________.
 A.No thanks
 B.I'm glad you like it
 C.Yes, it is good
 D.No, it's not so good
 答案:B
 60、-You have a good voice.
 -___________.
 A.Thank you
 B.Not at all
 C.Just so so
 D.My voice isn't good
 答案:A
 61、- Oh dear! I've just broken a window.
 - ___________! It can't be helped.
 A.Great
 B.Never mind
 C.That's fine
 D.Not at all
 答案:B
 62、- Sorry, I made a mistake again.
 - ______. Practice more and you'll succeed.
 A.Never mind
 B.Certainly not
 C.Not at all
 D.Don't mention it
 答案:A
 63、-Thank you ever so much for the coat you bought me.
 -___________.
 A.No thanks
 B.I'm glad you like it
 C.Please don't say so
 D.No, it's not so good
 答案:B
 64、-You haven't been to Beijing, have you?
 -____________. How I wish to go there.
 A.No, I haven't
 B.Yes, I have
 C.No, I have
 D.Yes, I haven't
 答案:A
 65、- Oh, sorry to bother you.
 - _____
 A.That's Okay.
 B.No, you can't.
 C.That's good.
 D.Oh, I don't know.
 答案:A
 66、-What's going on?
 -___________.
 A.No, we won't go on
 B.Let's go to have some drinks
 C.The theatre is on fire
 D.I'm going on telling the story
 答案:C
 67、- Could you finish the task in two days?
 - _______.I have something else to do these days.
 A.I could not
 B.Yes.I think so
 C.I'm afraid so
 D.I'm afraid not
 答案:D
 68、- Did you win the 100 metre race?
 - Yes, I did.
 - Really?
 - _________.
 A.Congratulations
 B.Best wishes
 C.Good luck
 D.Right
 答案:A
 69、- We'll have a basketball match this afternoon.
 - ________.
 A.Good luck
 B.Never mind
 C.Yes, please
 D.It's nothing
 答案:A
 70、- Hi! Jim. This is my brother Peter.
 - _________
 A.How are you?
 B.Fine, thank you.
 C.Nice to meet you.
 D.You are very kind.
 答案:C
 71、- I wonder if I could use your dictionary?
 - ______
 A.Go on.
 B.Go ahead.
 C.Go up.
 D.Go away.
 答案:B
 72、- Don't worry. I'll leave the message on his desk.
 - _____________.
 A.It doesn't matter
 B.That's all right
 C.Thank goodness
 D.It's kind of you
 答案:D
 73、- What does your father do?
 - ___________.
 A.He is cleaning the street
 B.He is forty
 C.He is a farmer
 D.He is all right
 答案:C
 74、- Hello! Is that Mr Wang speaking?
 - _________
 A.Yes. This is Mr Wang speaking.
 B.Yes. Can I speak to Mr Wang?
 C.Sorry, you'd better ask Mr Wang.
 D.No, I can't speak.
 答案:A
 75、- Shall we hold a party this Saturday evening?
 - ______________.
 A.Quite right
 B.Good idea
 C.Let's
 D.Certain
 答案:B
 76、- Happy birthday to you!
 - _______________
 A.Happy birthday to you!
 B.I am very glad.
 C.That's all right.
 D.Thank you.
 答案:D
 77、- How is your mother these days?
 - Oh, _____________.
 A.She is good
 B.She is not very well
 C.Never mind
 D.That's all right
 答案:B
 78、- Your handwriting is very good.
 - _____________.
 A.No, no
 B.Thank you
 C.That's all right
 D.Yes, it is
 答案:B
 79、- Smoking is forbidden in the workshop, please stop it.
 - Sorry, I ________________.
 A.am not sure
 B.have no idea
 C.do know
 D.did not know
 答案:D
 80、- I'm sorry to trouble you. Can I borrow a pen, please?
 - ___________.
 A.Yes, you can
 B.Certainly! It is here
 C.She's welcome
 D.Thank you
 答案:B
 81、- You look nice in white.
 - _________.
 A.Thank you
 B.No, I am far from it
 C.Don't mention it
 D.Not at all
 答案:A
 82、- Why not join us in the game?
 - ______________.
 A.OK! I'm coming
 B.No, you do the same
 C.Oh, that's all right
 D.Don't mention it
 答案:A
 83、- I have lost my new English dictionary.
 - _________
 A.What a pity!
 B.It's nothing.
 C.It doesn't matter.
 D.Not at all.
 答案:A
 84、- I'm sorry to trouble you.
 - __________.
 A.The same to you
 B.What a pity! I'm sorry to hear that
 C.It doesn't matter
 D.Thanks a lot
 答案:C
 85、- Wish you a happy holiday.
 - ___________
 A.I hope so.
 B.You are so kind.
 C.Thank you, do you?
 D.Thank you, the same to you.
 答案:D
 86、- Let's go to a movie after work, OK?
 - ______
 A.Not at all.
 B.Why not?
 C.Never mind.
 D.Who is it?
 答案:B
 87、- Waiter!
 - _______?
 - I can't eat this. It's too sweet.
 A.OK
 B.All right
 C.Yes
 D.Pardon
 答案:C
 88、- The party is so wonderful! Thank you once more for inviting me. - _________
 A.Oh, you are leaving?
 B.I like the party.
 C.Go now if you don't have time.
 D.Thank you for coming.
 答案:D

友情链接